|
|
#1 |
|
Salutari! In primul rand, incep prin a-mi cere scuze daca postul meu in aceasta sectiune va fi considerat inadecvat, caz in care rog stergerea lui la discretia moderatorilor. In al doilea rand, am fost utilizator al serviciilor Milennium, vreme destul de indelungata, prin intermediul serverului de World of Warcraft pe care Milennium l-a sustinut in trecut (user in WoW: Jaizzarah / Ashbringer). Care World of Warcraft? Ei bine, ma refer la serverul de pre-TBC, de 1.12.1, despre care sunt convins ca multa lume a avut / are doar cuvinte de lauda.
Ma gandeam ca, la momentul actual, nu prea mai exista servere bune de 1.12.1. Pe de alta parte, Milennium nu mai are deloc server de WoW. Am cautat pe net un repack bun de Mangos...detalii aici http://wowps.org/forum/t49-mangos_co..._versions.html (la Classic Client 1.12.1), iar cum eu nu ma pricep neaparat la chestii din astea cu intretinere de servere, m-am gandit ca poate comunitatea Milennium ar fi interesata de redeschiderea unui server de WoW clasic. Ii rog pe cei in pozitiile necesare sa socoteasca aceasta optiune drept una de a atrage oamenii catre comunitatea Milennium, oameni noi, dar si jucatori vechi, pentru ca un server de WoW 1.12.1, garantez, ar interesa multa lume. In caz ca ar fi nevoie de ajutorul meu ulterior pt aceasta treaba contactati-ma si ajut cu placere. De altfel, dupa cum am mentionat, daca acest post este considerat deplasat, rog stergerea lui. Dar totusi, ar fi bine sa va ganditi la ce ar putea insemna un server de WoW preBC pt Milennium! Rog luarea in consideratie a acestui post, a acestei cereri! Multumesc! Izopropan |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Am cam pierdut legatura cu wow-ul , in primul rand trebuie sa stai de el, sa repari la el , nu zic zilnic, dar saptamanal, am incercat cateva colaborari insa toti au dat gres, le am oferit net/pc si suport tehnic in limita posibilitatilor mele, tot ce am cerut e sa se ocupe de forum, playeri si sa stie acolo sa instaleze un server de wow (plus update), eu nu cred ca mai am rabdarea care o aveam inainte .
Vom trai si vom vedea, cine stie pe viitor, eu unul astept acel Diablo 3 , probabil ca voi face server de D3 si ma voi ocupa personal de el.Quote:
|
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|